Gálicz Péter

A szám másik magyarja Kalmár Ákos - aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban - a nyolcadik helyen zárt. A számban szintén elindult Kalmár Ákos a 8.


Pin By Erika Bogdan On Macsesz Easter Paintings Animals Animal Gifs

What a finish.

. Y añade el enlace en español. Úgy készültem majd hogy azt mondom jó kis verseny volt tetszik ez a hatodik-nyolcadik hely de bronzéremre nem készültem. Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon.

Három magyar indulóért szoríthattunk a nőknél Rohács Rékáért a férfiaknál pedig Kalmár Ákosért és Gálicz. A legfrissebb hírek itt Erővel Gálicz bírta jobban és a harmadik helyen ért célba a Ferencváros úszója. Június 30 csütörtök 1324.

6 hours agoPéter Gálicz won the bronze medal at the Hungarian World Aquatics Championships in the 25 km open water swimming. A maratoni versenyszámban három honfitársunknak is szoríthattunk. FINA and Olympic medals 1 0 Gold.

8 hours agoNB I. The 22-year-old Hungarian swimmer finished 139 seconds behind. A medencés úszók között Milák Kristóf.

Mti Gálicz Péter félelmetes hajrával nagyon simán beért harmadiknak a 22 éves kiválóság 139 mp-s hátránnyal világbajnoki bronzérmes. 7 hours agoVizes vb 2022 - Gálicz Péter bronzérmes 25 kilométeren. A szám másik magyarja Kalmár Ákos - aki első.

Gálicz Péter a harmadik helyen ért célba a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyén a Lupa-tavon. 6 hours agoPéter Gálicz 25 giugno 2000 è un nuotatore ungherese specializzata nel nuoto di fondo. A szám másik magyarja Kalmár Ákos - aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban -.

Ganó una medalla de bronce en el Campeonato Mundial de Natación de 2022 en la prueba de 25 km. A váltó ezüstérme után ezúttal Gálicz Péter nyert bronzérmet a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében a Lupa-tavon. Csúnya véget ért a kubai műugró gyakorlata videó.

Az olasz Dario Veranit és a francia Axel Reymond-t követve a harmadik helyen úszott célba több mint 5 órányi küzdelem után Gálicz Péter a budapesti úszó-vb 25 km-es nyílt vízi számában a városhatárban fekvő Lupa-tavon. 8 hours agoGálicz Péter és Kalmár Ákos a táv felénél ellépett egy nyolc-tíz fős élbollyal és végig bírták az iramot. Helyen ért célba Gálicz Péter pedig történelmi bronzérmet szerzett.

Többször sikerült újítania vagyis. 8 hours agoMaradt csattanó az úszószámok utolsó napjára. Elképesztő hajrával úszott fel a dobogóra a magyar versenyző.

Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon. A férfiak 25 kilométeres számát az olasz Dario Verani nyerte miután lehajrázta a legutóbbi két világbajnokságon aranyérmes francia Axel Reymondot. A verseny első félében Kalmár Ákos hosszú ideig az élen haladt ám idővel a tempó diktálása visszavetette.

When you realize you won a bronz in the 25km by Peter Galicz Az. A 22 éves Gálicz a magyar küldöttség negyedik érmét szerezte a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. A versenyt óriási hajrával az olasz Dario Verani nyerte meg a francia Axel Reymond előtt míg a szám másik magyar indulója Kalmár Ákos a nyolcadik helyen ért célba.

Péter Gálicz 25 de junio de 2000 es un deportista húngaro que compite en natación en la modalidad de aguas abiertas. Hazatérhet egy légiós Dzsudzsák maradhat. 8 hours agoA Ferencváros úszója megszerezte a magyar küldöttség negyedik érmét.

A szám másik magyarja Kalmár Ákos - aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban - a nyolcadik helyen zárt. Michael Schumachert soha többé nem fogjuk élve látni. Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon.

Július 30-án csütörtökön elérkeztünk a 19. Ha rappresentato lUngheria agli europei di nuoto di Budapest 2020 disputati nel maggio 2021 presso il Lago Lupa classificandosi diciassettesimo nella 10 km e ottavo nella 25 km. A Magyarországon rendezett vizes világbajnokság nyíltvizi úszásának utolsó napján rendezték a leggyilkosabb a 25 km-es távot.

Helyen zárt a mezőny egy része a hőség és a. FINA világbajnokság úszóprogramjainak utolsó napján került megrendezésre a női és a férfi 25 kilométeres nyílt vízi úszás. Gálicz Péter bronzérmet nyert 25 kilométeren.

7 hours agoGálicz Péter reggel hét órakor ugrott a Lupa-tó vizébe majd öt órás úszás után világbajnoki bronzérmet szerzett. Volt amikor sikerült dobogó közelbe is kerülni így végig az aranyéremért voltak harcban. A versenyt az olasz Dario Verani nyerte nagy hajrával másodikként a legutóbbi két vb-n aranyérmes francia Axel Raymond csapott be a célba.

Leginkább saját magamat leptem meg ezzel az eredménnyel nem számítottam rá nem találok szavakat. Péter Gálicz finished third with an extraordinary finish. Gálicz Péter bronzérmet nyert nyíltvízi úszók 25 kilométeres férfi versenyében a hazai rendezésű vizes világbajnokságon.

A 22 éves Gálicz a. Results Medals Profile Personal Best Results. Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon.

The second place went to the former defending champion. Swipe or use arrows to view full table Swipe horizontally to view full table Event Time. A 22 éves Gálicz a magyar küldöttség negyedik érmét.

8 hours agoElképesztő bravúr. Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon. Gálicz Péter bronzérmes 25 kilométeren.

The race was won by Italian Dario Verani. Gálicz Péter bronzérmet szerzett a nyíltvízi úszók 25 km-es versenyszámában a Magyarországon zajló vizes vb-n. A mezőny másik magyar tagja Kalmár Ákos a nyolcadik helyen zárt.

A szám másik magyarja Kalmár Ákos aki első. Rohács Réka és Kalmár Ákos a 8. Gálicz Péter bronzérmes 25 kilométeren.

Gálicz Péter bronzérmes 25 kilométeren További belföldi híreink Pénteken zárva lesznek a szak- és háziorvosi rendelők valamint a gyógyszertárak Agyonverte ismerősét egy szegedi férfi Rekkenő hőség. A szám másik magyarja Kalmár Ákos aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban a nyolcadik helyen zárt. Rangadóval kezd az FTC kisorsolták a 20222023-as idény menetrendjét.

473 views 57 likes 19 loves 0 comments 1 shares Facebook Watch Videos from FINA Budapest 2022. Mutatunk néhány hasznos tanácsot kánikula idejére Újra megszólalt Novák Katalin ezt posztolta a. A versenyt az olasz Dario Verani nyerte számolt be a nemzetisporthu.

A bronzérmes Gálicz Péter a célba érkezés után a férfi nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyén a vizes világbajnokságon a budakalászi Lupa-tónál 2022. Gálicz éremért harcol 25 km-en élő hírfolyam.


2 Amazing Winter Paintings 2 Csodalatos Teli Tajkep Winter Painting Lake Sunset Painting


Pin Em The Best Military Diorama S And Vehicles


Pin By Sophie Verle On Vicces Hun Humor Funny


Pin By Samu Szilvia On Hazassagi Evfordulo Diaper Cake Cake Desserts

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel